neljapäev, 27. detsember 2012

Siis kui jõulupühad olid



 







No nii, selleks aastaks on siis suur sagimine ja pühadeks ettevalmistuste tegemine läbi. Läbi said ka jõulupühad ise ja jäänud on veel mõned argisemad päevad ning mõned puhkepäevad enne aastalõpu suurt viimast pauku :)


Nagu juba tavaks saanud, nii ka seekord, käisime jõululaupäeval kogu suure perega Tallinnas Harjumäe uisuväljakul. Tunnike uisusõitu, trotsides seekordset vinget tuult, mis ninad ja põsed punaseks tegi ning nii mõnelgi nina tilkuma võttis.


Siis seal samas kohvikus soojenduseks kuum glögi


ja võiski sammud, nagu ikka tavaks olnud, Raekoja platsi suunas seada. Väike tiir sealsete putkade vahel ja kiiruga autodesse tagasi. Eks ikka külma tuule eest varju ja sooja.


Seekord veetsime jõuluõhtut väikese neiu vanaema-vanaisa juures. Meil on nii välja kujunenud, et igal aastal järgemööda on see kellegi juures. Kuna meid on neli peret, siis nii ta ringleb....
Kõhud head-paremat täis mugitud oodati ärevalt Jõuluvana. Enne veel käis suur luuletuste kordamine. Ja siis ta tuligi, luuletused-laulud sai kingipaki vastu vahetatud ja Jõulumees uute laste juurde saadetud.










































Ülejäänud õhtupoolik möödus lõbusalt ning peagi oli käes aeg kojusõiduks. 

Järgmisel õhtul olime kodus. Süütasime kõikjal küünlad, katsime pidulaua ja tundsime end lihtsalt mõnusalt :)








3 kommentaari:

  1. Aitäh oma pere mõnusaid pühi jagamast !

    VastaKustuta
  2. Tore ja mõnus on pühade aeg! Tänud jagamast!

    VastaKustuta
  3. Juba FB.st jäid silma Su omanäolised ehted ... tore aeg on see jõuluaeg ... mind ei ole isegi mitte jõulumuusika kunagi ära tüüdanud, ehkki tean inimesi, kes ei salli kaubanduskeskustes selle jõulumuusika kuulmist ... minu meelest peab jõulaega võtma kergelt ja nautima ... siis on ka jõulud toredamad :)

    VastaKustuta