teisipäev, 18. september 2012

Sai Elvas käidud...

Peab tõdema, et sellel suvel on saanud mõnusalt palju mööda Eestimaad sõita. Seda nii puhkuse ajal kui ka teistel nädalavahetustel. Oma osa selles oli erinevates paikades toimunud Samsung Estonian Cupi maastikuratta võsitlustel, kus meiegi pere kõige pikem osales. Selleks korraks sai sari läbi ja punkti sellele pani 8.septembril Elvas toimunud 8.etapp. 

Elvasse sõites oli näha nii pilvi kui päikest, kuid arvestades eelnevate päevade ilma, võis finišisse oodata päris poriseid rattureid :)

Elva linnavalitsuse hoone

Võistluste alguses aga paistis päike ja oli täitsa mõnusalt soe. Et oma seal olekut kuidagi õigustada, sai klõpsitud ka mõned n.ö kohustuslikud pildid sellestki üritusest. Esmalt siis linnavalitsuse hoone esisel teel starti ootavad ratturid ja lõpetuseks finišeerijad.




Vahepealset aega aga sisustasin Arbi järve ääres jalutades ja lähimate poodide kaubavalikut uudistades. Kaubavalikust pilte ei teinud, küll aga järve viiva ojakese (kraavikese) vees ujuvatest lehekestest.

Rohepõskne

Randunud

Metalne

Peitusemäng

Leidsin ka ühe puutüve seest sammaldunud õnaruse ja sealt tillukese seenekese. Üritasin tedagi siis pildile saada, kuid enamus katseid ebaõnnestus. Siin oleks nüüd statiiv marjaks ära kulunud :)


Ja lõpetuseks siis ka panoraamfoto Arbi järvest. Kui soovid seda suuremalt näha, siis klõpsa aga hiirega pildile ;)



4 kommentaari:

  1. Nii ilusad l(m)ehed ;) Minu lemmik: Metalne

    VastaKustuta
  2. Küll sina oskad oma asju hästi planeerida: kõike näed-rattasõitu ja kohalikku linna ning loodust! Nii käiks ehk isegi võistlusi vaatamas :)
    Lehekesed ojavees on väga kaunid!

    VastaKustuta
  3. See on jah hea võimalus kodunt kaugemale saada ja pildivaru täiendada ;)

    VastaKustuta