neljapäev, 7. veebruar 2013

Kunst aknaklaasil


Kas pole nii, et tänapäeval on raske leida aknaklaase kus jäälilled õitseksid? Nüüd on ju kõigil head ja soojapidavad pakettaknad ees, see aga välistab igasuguse külmapoiste loomingu tekkimise klaasile. Nii ka meil...., kuid õnneks on katuseakendega teine lugu. Sinna jääb allasadanud lumi ikka pidama ja kui veab, siis sulab ja külmub kuni lõpuks tekivad klaasile imevahvad kujundid. 

Mine tea, võib-olla oleks mul need allolevad pildid tegemata jäänudki, kuid kuna meie fotoseltskonnal on igakuised erinevate teemadega albumid ja selle kuu teemaks on tähestik, siis lootsin, et ehk leian sealt klaasilt mõne tähe.

Esmalt jäi aga silma üks musisuuga kalake


ja leidsin ka ühe otsitava, seekord siis U tähte meenutava kujundi. 



5 kommentaari:

  1. Tahan ka katuseaknaid...;)
    Väga toredasti nähtud, Karin!

    VastaKustuta
  2. :) Ma vaatan ja vaatan ja esimesel pildil näen ma istuvat kassi profiilis, kogu kujutse ulatuses siis, aga kala ma pean manama ja aimama :D Vaata ja imesta kui erinevalt kujutlus inimesel röötab :) Väga vahvad leiud!
    Meil on aknad vahetamata :) Seni kuni kannatab, ei tõtta suurt ka, sest need jäälilled ja muidu hingavus on asjad, millest ei tahaks loobuda :)
    Aga eks aeg näitab, kauaks... :D

    VastaKustuta
  3. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  4. Eks ta ole jah, et igaüks näe asju ikka omamoodi :) Minu esmapilt oli, et kala, näen aga nüüdki, et sealt võib leida palju erinevaid kujundeid ;)

    VastaKustuta
  5. vat kunagi ei tea milleks need meie teemaalbumid head on :)... jube lihtne oleks oma tagavarast pilte võtta ja üles riputada, põnevam on aga see kui need albumid sunnivad meid veidi mõtlema ja pingutama, ... nii võime tulemuseks saada alati mida uut ja põnevamat.

    VastaKustuta