kolmapäev, 2. oktoober 2013

Ikka need ehted...


Juulis paluti mul valmistada üks komplekt ehteid, kingituseks inimesele, kellest teadsin vaid, et ta on heleda peaga ja eelistab kanda kuldehteid. Kuna enne seda olin valmistanud paar käevõru kandja sünnitähtkuju arvestades, siis sai nüüdki otsustatud sellest lähtuda. Ehk siis mõttes oli kasutada ametüsti ning roosat kvartsi.

Seadsin aga sammud oma lemmikpoodi ja leidsingi sealt imetoredad helelillad tahuliseks lihvitud ning suured tumelillad ametüstid, roosa kvartsi ning muidugi kuldseid lisandeid. 

Sellised nad siis lõpuks välja tulid, käevõru ja kõrvarõngad. Mulle meeldib ja sain tagasisidet, et meeldis ka kingi saajale :)




Kuna hoog oli juba sees ja üks sünnipäev ka lähenemas, siis tegin veel ühe käevõru. Ütlen kohe, et sünnipäevalaps on sündinud Vähi tähtkujus ja kannab enamasti kuldehteid, seega poolvääriskivide valikul lähtusin just Vähile sobivatest kividest. Seekordseks valikuks said akvamariin ja lasuriit. Ja ikka kulda ja karda ka täienduseks. Oi, kuidas mulle endalegi see akvamariin meeldib! 





2 kommentaari: