pühapäev, 1. juuni 2014

Peale vihma


Öösel sadas vihma. Tegelikult olid kõik eelnevad päevad vihmased, kuid selle päeva algus oli lõpuks ometi sajuta. Hommikukohv joodud, haarasin oma fotoka, statiivi, makroobjektiivi ja vaherõnga ning läksin aeda... lootuses mõned piisad pildile saada. 
 

See polnud esimene kord, kus ühte asja pildistades avastad vee midagi, mida palja silmaga muidu tähelegi ei paneks. Läbi vaherõnga ja makroobjektiivi vaadates näed nii mõndagi põnevat ;) Üritasin võõrasemal olevaid veepiisku kaadrisse saada, kui mu tähelepanu köitis imepisike ämblik, kes seal edasi-tagasi kõndis ning end vahepeal rippu lasi :D Ja otse loomulikult ununesid piisad ja soov oli see väike tegelane kaadrisse saada.


 
Vahele ka mõned kõrtega täidetud piisakesed.


Ja üks tore lilleke, harilik karukell. Õitseb teine ilusate helelillade õitega, kuid kõige vahvam on ta minu arust pärast õitsemist, siis kui varte otsas on toredad tupsukesed. Ning kui need peaks veel piiskadega kaetud olema... mida sa hing veel ihkad, täiuslikud modellid kohe olemas! :)


 Ning et ikka kohe küllalt saaks, siis veel üks piisakeste pilt ;)


Edasi on putukate kord, kes hommikupäikest oodates eelolevast ööst alles toibusid. 


Mingi väga imelik tegelane. Vahepeal arvasin juba, et ta on ämbliku küüsi langenud, kuid vist ikka ei olnud. Seisis seal lilleõiel pea alaspidi ja tiivad imelikult ripakil, valge tagumik kaunistatud mustade triipudega. Huvitav, kes see võis küll olla?



Lõpetuseks aga üks kevadine, pisarais sõnajalabeebi. Justnagu selline iga-aastane kohustuslik pilt ;)
 


2 kommentaari:

  1. Ahh, Karin, need sinu makrotamised mulle nii väga meeldivad....seal on palju põnevust. Pean ütlema, et putukad jätavad mind suht külmaks, aga kui oled nad niimoodi osavalt taimedesse mätsinud siis on tätsa ok....oh ma juba nii ootan oma macro objet, ehk saan juba sel nädalal

    VastaKustuta
  2. Kõik pildid on lemmikud, väga ilus tulemus on sul ette näidatud :)

    VastaKustuta